Din 7 martie 2022 se alătură echipei medicale, doamna doctor Băjenaru Gabriela, medic de medicină internă, după o activitate de 15 ani în Bucureşti. A absolvit Cursurile Universităţii carol Davila, cu rezidenţiatul in medicină internă
A lucrat în sistem privat în paralel cu efectuarea de gărzi în ” Clinica de cardiologie a Spitalului Sf Ioan”, acumulând astfel o experienţă mai mare în patologia cardiovasculară.

Competenţe şi specializări:
-Cursuri postuniversitare de ecografie generală,
-ecografie cardiacă,
-explorări funcţionale respiratorii

Experienţa
Experienţa s-a adăugat şi la Sinaia, câţiva ani, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi pe compartimentul de medicină internă al Spitalului de Ortopedie Azuga. A reuşit să trateze cu success multe urgenţte medicale şi problem ale pacienţilor care efectuează procedure medicale de recuperare şi balneofizioterapie.

Abordarea pacientului

In privinţa stilului de lucru, doamna doctor abordează cu răbdare pacienţii fragili, poate vârstnici, cu boli concomitente, care necesită tratament simultan.
Tine cont în mod special de discuţia cu pacientul şi familia acestuia, examenul fizic, rezultatul investigaţiilor, într-o judecată de sinteză. Gaseşte cea mai bună soluţie pentru situaţia actuală şi stabileşte direcţiile viitoare.
Propune scheme de tratament clare şi eficiente, pe care le revizuieşte permanent, adaugă sfaturi non farmacologice, se face înţeleasă şi acceptată.
Unde este nevoie, îndrumă pacientul către ultraspecialistul care are cunoştinţele avansate necesare şi stăpâneşte tehnicile speciale de diagnostic şi tratament, conform specialităţii medicale în care profesează.