Pentru a vă asigura un confort sporit in actul medical dedicat vindecării cât mai rapide a afecţiunilor dvs, pentru o monitorizare riguroasă a stării dvs de sănătate, vă oferim servicii de spitalizare de zi, la indicaţia medicului, contra cost sau cu CNAS. Puteţi fi spitalizat maximum 12 ore, în condiţii hoteliere deosebite, peste nivelul standard, în vederea unor investigaţii mai amănunţite, tratamente sau intervenţii rapide si sigure. În rezervele noastre cu unu sau două paturi, veţi primi toată îngrijirea medicală necesară, astfel încât veţi putea pleca acasă în aceeaşi zi.

Specialităţile în care se oferă spitalizare de zi, cu CNAS sunt: cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, obstetrică-ginecologie.

Au început să funcţioneze şi alte servicii spitalizare de zi contra cost: ORL, oftalmologie, ortopedie.

Program: luni-vineri; 8:00-20:00

call center: 0244.990

CONDITII DE INTERNARE

Internarea pacientilor in spitalul Sanconfind se efectueaza doar in urma unui consult de specialitate al unui medic din cadrul spitalului, corespunzator nivelului de competenta al spitalului.

Spitalizarea de zi dureaza intre minimum 2 ore si maximum 12 ore. In acest interval de timp, pacientul urmeaza un protocol de pregatire inaintea investigatiei: analize de sange, evaluarea functiilor vitale (tensiune, puls, EKG, temperatura), si dupa investigatie, (primirea documentatiei medicale pentru externare). In functie de patologia fiecarui pacient, durata spitalizarii difera.

Este exclusa internarea pacientilor cu boli infecto-contagioase, boli psihice acutizate, precum si a urgentelor care depasesc gradul de competenta si dotare a spitalului.

Actele necesare internarii sunt urmatoarele:

 • Certificatul de nastere sau cartea de identitate a pacientului
 • Adeverinta de salariat
 • Bilet de internare
 • Dovada de asigurat pentru a beneficia de decontul de la Casa de Asigurari, iar in acest caz este necesar si Bilet de trimitere de la Medicul de Familie
 • Cardul National de Sanatate

In momentul internarii, pacientul semneaza Regulamentul Spitalului si Consimtamantul informat in vederea tratamentului/interventiei.

In afara documentelor prezentate mai sus va rugam sa aveti asupra dvs. toate documentele solicitate de medicul curant ( ex. rezultatele investigatiilor medicale efectuate, alte documente).

 

CONDITII DE EXTERNARE

Externarea pacientului se va face de catre medicul curant sau de catre medicul de garda cu acordul prealabil al medicului curant; externarea pacientului va fi comunicata apartinatorilor acestuia cu cel putin 12 ore inainte. Externarea la cerere este posibila doar pe semnatura pacientului, dupa informarea acestuia de catre medic, privind eventuale riscuri.

Externarile se efectueaza intre orele 12:00-16:00.

Documentele medicale pe care le va primi pacientul la externare sunt urmatoarele:

 • Bilet de externare/ scrisoare medicala (epicriza, evolutia pe timpul spitalizarii, rezultatul investigatiilor si recomandarile de urmat dupa externare)
 • Reteta – daca este cazul
 • Certificat medical – daca este cazul
 • Adeverinta medicala-daca este cazul

 

Program de vizite pacienti

Accesul in spital al vizitatorilor (apartinatori ai pacientlor internati) in sectiile medicale/chirurgicale este permis in intervalul orar 10.00 – 18.00 (luni-duminica).

 • Durata vizitei nu va depasi 15 minute
 • Este permis accesul a cel mult 2 vizitatori/pacient.
 • Este obligatoriu accesul in spital cu echipament de protectie adecvat (halat, papuci de unica utilizare+/-masca faciala, boneta) si ecuson de identificare (“VIZITATOR”); Se va utiliza dezinfectantul de maini pus la dispozitie de spital in toate zonele!

Accesul in sectia de Terapie intensiva si in Blocul operator/ Blocul de nasteri este permis vizitatorilor doar in conditii speciale!

 

Serviciul de spitalizare cuprinde:

Asistenta medicala specializata 24h/24h, investigatii medicale/tratamente/interventia chirurgicala, spitalizarea in rezerve de 2 paturi sau single, 3 mese/zi conform programului de nutritie personalizat de catre medicul curant si asistentul dietetician, acces TV, internet WI-FI, consumabile igiena personala.

Pentru alte informatii apelati Call center 0244990

 

Extras legea 95

– Spitalele pot avea în componența lor structuri care acordă servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi, îngrijiri la domiciliu, servicii paraclinice ambulatorii.

– Serviciile medicale acordate de spital pot fi preventive, curative, de recuperare și/sau paleative

– Spitalele participă la asigurarea stării de sănătate a populației.

– Serviciile medicale acordate de spital pot fi preventive, curative, de recuperare și/sau paleative

– centrele de sănătate – unități sanitare cu paturi care asigură asistență medicală de specialitate pentru populația din mai multe localități apropiate, în cel puțin două specialități.

– în categoria spitalelor se includ și următoarele unități sanitare cu paturi: institute și centre medicale, sanatorii, preventorii, centre de sănătate și unități de asistență medico-socială.