Cu noul program de recuperare post Covid, venim in sprijinul pacientilor care au suferit de infectarea cu virusul Sars Cov-2. In functie de simptomatologie, va putem acorda consultatii de specialitate (pneumologie, recuperare medicala si analize medicale (hemograma, transaminaze, glucoza, creatinina, creatinkinaza, anticorpi IgG/ IgM) insotite de alte investigatii imagistice. Acestea se vor finaliza cu exercitii de respiratie (reeducare respiratorie prin kinetoterapie), inhalatii, masaje sau miscari controlate in bazinele cu apa sarata.

Sechelele pot fi: dureri articulare, slabiciune musculara care persista, oboseala fara motiv, sechele respiratorii, capacitate scazuta la efort, tuse, saturatie scazuta de oxigen.

Ne propunem ca prin eliminarea si micsorarea acestor efecte negative, sa facem plamanii, ficatul, rinichii si celelalte organe sa funtioneze in parametri normali si sa va oferim o stare de bine intregului organism pentru reintegrarea in societate. In plus discutia cu un psiholog clinician poate ajuta la eliminarea stresului.

Din continutul programului:

Consult pneumologie
Consult recuperare medicala
Consult psiholog
Masaj partial
Inhalatii cu nebulizator
Reeducare respiratorie prin kinetoterapie
Analize de sange: hemograma, transaminaze, glucoza, creatinina, creatinkinaza, anticorpi IgG/ IgM Sars Cov-2