Balneoterapie

Recuperarea medicala cu băile sărate calde din baza de tratament, cu apă de izvor salină de la Poiana Câmpina și namolul sapropelic de Techirgiol, sunt stimulente și tonice ale organismului, activează circulația, respirația, nutriția și eliminările toxinelor din organism. Toate acestea duc la o recuperare medicală mai facilă.

Fizioterapie

Cu ajutorul aparaturii performante, persoanele afectate de leziuni, boală sau de invaliditate se pot recupera mai repede. Procedurile au un efect antialgic, dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine.

Kinetoterapie

Şedinţele de gimnastică medicală se desfăşoară sub îndrumarea unui kinetoterapeut profesionist și urmăresc recâștigarea de către pacient a unor abilități pierdute din diverse cauze.

Hidro-Kineto Terapie

Hidrokinetoterapia în bazinele cu apă sărată caldă fac parte din procedurile de recuperare medicala ale clinicii noastre. Se efectuează cu ajutorul uneia dintre cele mai sărate ape minerale din țară (filtrată, recirculată și păstrată la o temperatură de 31 – 33˚C). Recuperare medicala a pacientilor devine o placere

Masaj

Cu uleiuri speciale sau cu bețe de bambus, masajul este o adevărată relaxare, revitalizând simțurile și oferind o stare de bine. Contracturile musculare, durerile articulare și oboseala rămân o amintire.

Recuperarea medicala este de calitate iar personalul amabil va indruma catre procedurile suplimetare de care puteti avea nevoie

INFORMATII PRIVIND PROGRAMAREA SERVICIILOR MEDICALE- SPECIALITATEA RECUPERARE MEDICALA (BFKT)

Pentru specialitatea Recuperare Medicală, programările cu plata se pot face la call center 0244.990, de luni pana vineri, în intervalul orar 8.00-20.00 si sambata 8:00-16:00.

Pentru a beneficia de serviciile de recuperare medicala si balneofizioterapie, va rugam sa aveti la consultul initial documentele medicale (rezultate analize de laborator, imagistică, iesiri din spital, cd-uri, filme de radiologie, trimiteri sau alte recomandari medicale).

Recuperarea medicala a pacientilor se face in urma unei evaluari de catre medicul specialist.  Acesta prescrie procedurile necesare pe un termen de 10 zile sau mai mult, care se repeta zilnic, conform programarii. Pentru cazarea pacientilor de recuperare medicala, in rezervele proprii, va rugam sa specificati la programarea consultului initial si numarul de persoane care intentioneaza sa acceseze aceste servicii.

Recuperarea mediala este specialitatea care se ocupa de sistemul musculo-scheletal si functionalitatea acestuia dar si de afectiunile locomotorii si alte patologii asociate. Prin serviciile oferite de clinica noastra, puteti beneficia de proceduri variate de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, masaje si impachetari, la cele mai inalte standarde. Personalul bine pregatit si aparatura moderna vor face din experienta dumneavostra medicala, nu doar o simpla perioada de recuperare medicala, ci un adevarat sejur de sanatate.

In baza de recuperare medicala tratam, diagnosticam si prevenim afectiunile pacientilor de toate varstele, pentru imbunatatirea performantelor fizice si psihice si integrarea normala in societate. Intr-un sistem multidisciplinar, puteti beneficia si de servicii conexe, de analize medicale, investigatii imagistice sau consultatii in alte specialitati.

Sistemul privat de recuperare medicala al clinicii noastre este gandit in asa fel incat pacientii pot opta atat pentru tratamente ambulatorii, cat si cu spitalizare pe o perioada mai lunga de timp. Rezervele cu 1 sau 2 paturi ofera un confort suplimentar, datorita paturilor mobile, butoanelor electrice de chemare asistent, butoane de panica, televizor, minibar, baie proprie, consola de gaze medicale, mesele zilnice servite in camera.