Balneoterapie

Băile sărate calde, cu apa de izvor salină de la Poiana Câmpina și namolul sapropelic de Techirgiol, sunt stimulente și tonice ale organismului, activează circulația, respirația, nutriția și eliminările toxinelor din organism.

Fizioterapie

Cu ajutorul aparaturii performante, persoanele afectate de leziuni, boală sau de invaliditate se pot recupera mai repede. Procedurile au un efect antialgic, dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine.

Kinetoterapie

Şedinţele de gimnastică medicală se desfăşoară sub îndrumarea unui kinetoterapeut    profesionist și urmăresc recâștigarea de către pacient a unor abilități pierdute din diverse cauze.

Hidro-Kineto Terapie

Hidrokinetoterapia în bazinele cu apă sărată caldă. Se efectuează cu ajutorul uneia dintre cele mai sărate ape minerale din țară (filtrată, recirculată și păstrată la o temperatură de 31 – 33˚C).

Masaj

Cu uleiuri speciale sau cu bețe de bambus, masajul este o adevărată relaxare, revitalizând simțurile și oferind o stare de bine. Contracturile musculare, durerile articulare și oboseala rămân o amintire.

INFORMATII PRIVIND PROGRAMAREA SERVICIILOR MEDICALE- SPECIALITATEA RECUPERARE MEDICALA (BFKT)

Pentru specialitatea Recuperare Medicală, programările cu plata se pot face la call center 0244.990 sau numerele de telefon, 0731.999.332 și 0731.999.334, de luni pana vineri, în intervalul orar 8.00-20.00 si sambata 8:00-16:00.

Pentru a beneficia de serviciile balneo va rugam sa aveti la consultul initial documentele medicale (rezultate analize de laborator, imagistică, iesiri din spital, cd-uri, filme de radiologie, trimiteri sau alte recomandari medicale).