Balneoterapie

Băile sărate calde, cu apa de izvor salină de la Poiana Câmpina și namolul sapropelic de Techirgiol, sunt stimulente și tonice ale organismului, activează circulația, respirația, nutriția și eliminările toxinelor din organism.

Fizioterapie

Cu ajutorul aparaturii performante, persoanele afectate de leziuni, boală sau de invaliditate se pot recupera mai repede. Procedurile au un efect antialgic, dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine.

Kinetoterapie

Şedinţele de gimnastică medicală se desfăşoară sub îndrumarea unui kinetoterapeut    profesionist și urmăresc recâștigarea de către pacient a unor abilități pierdute din diverse cauze.

Hidro-Kineto Terapie

Hidrokinetoterapia în bazinele cu apă sărată caldă. Se efectuează cu ajutorul uneia dintre cele mai sărate ape minerale din țară (filtrată, recirculată și păstrată la o temperatură de 31 – 33˚C).

Masaj

Cu uleiuri speciale sau cu bețe de bambus, masajul este o adevărată relaxare, revitalizând simțurile și oferind o stare de bine. Contracturile musculare, durerile articulare și oboseala rămân o amintire.

INFORMATII PRIVIND PROGRAMAREA SERVICIILOR MEDICALE- SPECIALITATEA RECUPERARE MEDICALA (BFKT)

Pentru specialitatea Recuperare Medicală, programările cu plata se pot face la call center 0244.990 sau numerele de telefon, 0731.999.332 și 0731.999.334, de luni pana vineri, în intervalul orar 8.00-20.00 si sambata 8:00-16:00.

Pentru a beneficia de serviciile balneo va rugam sa aveti la consultul initial documentele medicale (rezultate analize de laborator, imagistică, iesiri din spital, cd-uri, filme de radiologie, trimiteri sau alte recomandari medicale).

Recuperarea mediala este specialitatea care se ocupa de sistemul musculo-scheletal si functionalitatea acestuia. Prin serviciile oferite de clinica noastra, puteti beneficia de proceduri variate de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, masaje si impachetari, la cele mai inalte standarde. Personalul bine pregatit si aparatura moderna vor face din experienta dumneavostra medicala, nu doar o simpla perioada de recuperare medicala, ci un adevarat sejur de sanatate.

In baza de recuperare medicala tratam, diagnosticam si prevenim afectiunile pacientilor de toate varstele, pentru imbunatatirea performantelor fizice si psihice si integrarea normala in societate. Intr-un sistem multidisciplinar, puteti beneficia si de servicii conexe, de analize medicale, investigatii imagistice sau consultatii in alte specialitati.

Sistemul privat de recuperare medicala al clinicii noastre este gandit in asa fel incat pacientii pot opta atat pentru tratamente ambulatorii, cat si cu spitalizare pe o perioada mai lunga de timp. Rezervele cu 1 sau 2 paturi ofera un confort suplimentar, datorita paturilor mobile, butoanelor electrice de chemare asistent, butoane de panica, televizor, minibar, baie proprie, consola de gaze medicale, mesele zilnice servite in camera.