Un medic radiolog pe sufletul pacientului

Gabriela Toma este medic primar radiologie si imagistica medicala. Are o experienta de 8 ani in radiologie si zeci de mii de cazuri investigate. Prefera sa lucreze in cadrul clinicilor private pentru ca cele publice nu dispun de echipamente medicale necesare. A facut rezidentiatul in unitati medicale de stat si apoi cateva garzi in spitale de stat, dar a preferat mediul privat, pentru ca iti ofera mai multa libertate in desfasurarea activitatii.

“M-a contactat cineva de la Sanconfind cand lucram intr-o alta clinica privata si a incercat sa ma convinga sa lucrez la ei, dar nu am vrut initial pentru ca sunt din Bucuresti si aveam toate locurile de munca acolo. Mai tarziu, am facut o vizita la Sanconfind si mi-a placut foarte mult ce am vazut, am inteles ca aici as putea face medicina cu adevarat. Pentru mine, ca radiolog, aparatura este extrem de importanta, cu cat este mai buna si mai calitativa, cu atat imaginile sunt mai clare si pot sa-i dau un raspuns mai bun pacientului, problema cu care ma confruntam uneori in Bucuresti pentru ca eram limitati de tehnica”.

A ales Sanconfind pentru ca este locul unde nu putem scana suflete, dar gasesti oameni sufletisti gata sa sara in ajutor.

A avut mereu grija sa pastreze nivelul de calitate al rezultatului, atat pentru pacient, cat si pentru medicul care urmeaza sa il trateze. Aceasta forma de comunicare si colaborare inte medici aduce un beneficiu in plus pacientului care este vazut in toata complexitatea lui.

Cele mai frecvente cazuri depistate cu ajutorul aparatelor de radiologie pe care le interpreteaza au fost din zona oncologica, dar si traume si alte diverse patologii. Ini Prahova a vazut mai multe cazuri oncologice decat in Bucuresti. Acest fapt se datoreaza poate si din cauza ca adresabilitatea este mare la nivel de judet, cu mai putine spitale ca in Bucuresti, unde diagnosticele sunt raspandite.

Anual, inca din primul an de rezidentiat, a participat la cursuri de formare in strainatate, de unde a invatat foarte mult. Cea mai mare experienta a dobandit-o in tara, la diferite clinici private, dar si de stat. Considera ca nu e o regula ca

In prezent lucreaza si la Spitalul Militar din Bucuresti.

Interpretarile oferite de dr Toma la Sanconfind sunt doar contra cost. Pentru programare puteti suna la 0244990.