Am deschis compartimentul chirurgie generala si laparoscopica

O specialitate noua a fost adaugata celorlalte 15 prezente. Incepand din 1 octombrie Sanconfind are in componenta un cabinet de chirurgie pentru consultatii ambulatorii, dar si sali de operatii pentru interventii clasice sau laparoscopice.

In cadrul compartimentului au loc operatii in 2 sali de mari interventii si una de mici interventii, cu ajutorul unei aparaturi de chirurgie clasica si laparoscopica.

Dispozitivele de chirurgie pentru marile interventii sunt achizitionate de la branduri de top, recunoscute in intreaga lume.

Sanconfind se bucura de o echipa medicala formata din medici si asistenti cu experienta formata de-a lungul anilor, atat in tara cat si in strainatate. Medicii chirurgi, cadre universitare, au rezultate pozitive in toate interventiile chirurgicale cu care s-au confruntat.

Asa cum v-am obisnuit, echipele de exceptie sunt formate din: medici chirurgi, medici anestezisti, asistente, infirmiere, ingrijitoare, gata sa sara in ajutor la orice solicitare a pacientului sau a propriului coleg.

Punem la dispozitie toate resursele noastre medicale si suntem pregatiti sa venim in intampinarea pacientilor care au astfel de nevoi. Pentru a oferi siguranta actului medical fiecare pacient programat pentru operatii se poate testa RT-PCR tot in cadrul centrului medical. Punem la dispozitie echipamentul, dezinfectatii si toate materialele necesare pentru aceasta actiune.

Tipuri de interventii, pentru moment sunt cele de mai jos:

Mici interventii

-chist sebaceu

-furuncule

-chisturi ale scalpului

-lipom

-chist sinovial

-plagi

-papiloame

-unghii incarnate

-abcese

Interventii chirurgie generala si laparoscopica

-colecistectomii clasic/laparoscopic

-apendicectomii clasic/laparoscopic

-hernii inghinale clasic/laparoscopic

-tumori gastrice

-tumori colon/intestin subtire

-ocluzii

-histerectomii pentru tumori in zona genital

-eventratii (hernia postoperatorii)

-amputatii

-interventii hepato-bilio-pancreatice

Consultul initial se acorda in baza programarii la 0244990, la medicul dorit

Puteti cere informatii despre pacientii spitalizati la telefon: 0372.327.424

CONDITII DE INTERNARE
Internarea pacientilor in spitalul Sanconfind se efectueaza doar in urma unui consult de specialitate al unui medic din cadrul spitalului, corespunzator nivelului de competenta al spitalului.
Este exclusa internarea pacientilor cu boli infecto-contagioase, boli psihice acutizate, precum si a urgentelor care depasesc gradul de competenta si dotare a spitalului.
Actele necesare internarii sunt urmatoarele:
• Certificatul de nastere sau cartea de identitate a pacientului
• Test RT-PCR negativ sau test antigen negativ nu mai vechi de 72 de ore!
• Adeverinta de salariat tip, daca este nevoie de concediu medical
• Bilet de internare
• Dovada de asigurat pentru a beneficia de decontul de la Casa de Asigurari,iar in acest caz este necesar si Bilet de trimitere de la Medicul de Familie
• Cardul National de Sanatate
In momentul internarii, pacientul semneaza Regulamentul Spitalului si Consimtamantul informat in vederea tratamentului/interventiei.
In afara documentelor prezentate mai sus va rugam sa aveti asupra dvs. toate documentele solicitate de medicul curant ( ex. rezultatele investigatiilor medicale efectuate, alte documente).

CONDITII DE EXTERNARE
Externarea pacientului se va face de catre medicul curant sau de catre medicul de garda cu acordul prealabil al medicului curant; externarea pacientului va fi comunicata apartinatorilor acestuia cu cel putin 12 ore inainte. Externarea la cerere este posibila doar pe semnatura pacientului, dupa informarea acestuia de actre medic, privind eventuale riscuri.
Externarile se efectueaza intre orele 12:00-16:00.
Documentele medicale pe care le va primi pacientul la externare sunt urmatoarele:
• Bilet de externare/ scrisoare medicala (epicriza, evolutia pe timpul spitalizarii, rezultatul investigatiilor si recomandarile de urmat dupa externare)
• Reteta – daca este cazul
• Certificat medical – daca este cazul
• Adeverinta medicala-daca este cazul

Program de vizite pacienti- SE SUSPENDA PE PERIOADA STARII DE ALERTA!
Accesul in spital al vizitatorilor ( apartinatori ai pacientlor internati) in sectiile medicale/chirurgicale est permis in intervalul orar 10.00 – 18.00 (luni-duminica).
• Durata vizitei nu va depasi 15 minute
• Este permis accesul a cel mult 2 vizitatori/pacient.
• Este obligatoriu accesul in spital cu echipament de protectie adecvat (halat, papuci de unica utilizare+/-masca facial, boneta) si ecuson de identificare (“ VIZITATOR”); Se va utiliza dezinfectantul de maini pus la dispozitie de spital in toate zonele!
Accesul in sectia de Terapie intensiva si in Blocul operator/ Blocul de nasteri este permis vizitatorilor doaar in conditii speciale!
Serviciul de spitalizare cuprinde:
Asistenta medicala specializata 24h/24h, investigatii medicale/tratamente/interventia chirurgicala, spitalizarea in rezerve de 2 paturi sau single, 3 mese/zi conform programului de nutritie personalizat de catre medicul curant si asistentul dietetician, acces TV, internet WI-FI, consumabile igiena personala.
Pentru alte informatii apelati Call center 0244990