Madalina Enache, psiholog- cel mai calm om din judet

Psiholog cu competenţe în psihologie clinică, psihologia transporturilor, psihologia muncii şi psihologia organizatională.

Din 2006 este membră în Colegiul Psihologilor din România şi a început activitatea în cadrul unui cabinet de examinări psihologice din Bucureşti.

Din 2018 activează în cadrul Cabinetului de Psihologie al Centrului Medical Sanconfind. Vine în sprijinul pacienţilor cu următoarele servicii psihologice:

  • Examinare şi intervenţie psihologică pentru pacienţi, atat pentru menţinerea sănătăţii, cât şi pentru evaluarea stării pacientului;
  • Consiliere psihologică pentru pacientele lăuze, inclusiv aparţinătorii acestora;
  • Intervenţie şi consiliere psihologică pentru pacienţii diagnosticaţi cu diabet zaharat;
  • Consiliere psihologică înainte şi după intervenţiile chirurgicale;
  • Intervenţie şi consiliere psihologică post AVC, post mastectomie, post histerectomie, sau post intervenţii chirurgicale de amploare

Face testare şi consiliere psihologică pentru angajaţii din cadrul companiilor.

Empatică, intuitivă, onestă şi cu spirit etic, alocă timpul şi atenţia necesare pentru fiecare pacient în parte. Madalina Enache şi-a câstigat numele de cel mai calm om din judeţul Prahova, pentru felul în care se poartă cu pacientul. Grija, atenţia şi responsabilitatea sunt doar câteva din calităţile pe care un psiholog cu dăruire trebuie să le aibă. Pacienţii consiliaţi astfel, primesc încredere în viaţa de zi cu zi şi nădejdea că afecţiunea de care suferă se va rezolva cu bine.