Omul cu două meserii

De la înţepat păpuşi când era mică, pentru că vroia să le vindece şi pe acelea, nu şi-a dorit niciodată altceva decât să fie medic. Aplecarea către pacient şi fineţea cu care îl tratează a făcut din doamna doctor Vlad o persoană experimentată în tainele meseriei de anestezist. Aceasta a fost modalitatea prin care a învăţat în mod continuu cum să ajungă la performanţă.

Cu experienţa formată la Spitalul de Urgenţe Floreasca, unde injecţiile păpuşilor s-au transformat dintr-o simplă joacă, într-o muncă de responsabilitate şi atenţie maximă, a înţeles că fiecare pacient este unic şi că are nevoie de o îngrijire şi atenţie specială. Acolo a avut cazuri aproape la foc continuu, cu diferite grade de complicaţie. Ariile medicale de specialitate în care a făcut anesteziile au fost: ginecologia, ortopedia, ORL, chirurgie generală, chirurgie plastică, urologie, oftalmologie, chirurgie pediatrică.

Omul din spatele halatului de anestezist mai are o meserie în plus. Este mamă a doi copii mici, gemeni, meserie pe care de multe ori o consideră un sport extrem.

Calitatea actului medical oferit, calmul şi răbdarea sunt doar cateva din virtuţile care o recomandă ca medic şi ca om.

De curând s-a alăturat echipei Sanconfind pentru că a găsit aici un loc ca acasă, oameni deschişi, bine pregatiţi şi aparatură modernă, ca în Occident. Cu acestea îşi poate desăvârşi actul medical.

Activitatea profesională, pe lângă Spitalul Floreasca, a constat în munca de medic anestezist şi la un spital din Bistriţa, unde a făcut un număr foarte mare de anestezii, atât anestezii generale cu intubaţie orotraheală cât şi anestezii intravenoase scurte, anestezii locoregionale (rahianestezie pentru operaţie cezariană, analgezie peridurală pentru naşterea naturală), anestezie pediatrică.

Activitatea unui medic bun într-un centru privat aflat în continuă dezvoltare este benefică pentru întreaga echipă Sanconfind. Echipa formată dintr-un personal medical tânăr şi dinamic, implicat în perfecţionarea serviciilor medicale, este ceea ce doctor Vlad îşi doreşte pentru continuarea unei meserii de lunga durată.

De asemenea, îşi doreşte ca Centrul Medical SANCONFIND şi Câmpina să devină un nume de referinţă din punct de vedere medical pentru judeţ şi întreaga ţară, ca să putem spune că “Şi în Prahova se poate!” şi  să poată returna “ceva” comunităţii locale implicate cândva în educaţia proprie.