Medic specialist ginecolog, si un foarte bun practician, cu peste 500 nasteri si alte cateva sute de ginecopate, a terminat rezidentiatul in Craiova. Considera ca un loc de munca trebuie sa ii ofere siguranta si alege Sanconfind inclusiv pentru aparatura si serviciile conexe existente.

Interesata constant de noutatile in domeniu, pentru ca tratamentele se schimba de la an la an, dr Catrina Corina pune pasiune in acest domeniu foarte dinamic. Considera ca este important ca pacientul sa fie privit in toata complexitatea lui, sa revina si sa fie multumit!

Atrasa de echipa medicala si de diferentele vizibile intre spitalele de stat si cele private, a ales Sanconfind in urma unei cercetari pe internet.

In experienta dobandita a intalnit patologii din zona endocrinologica (afectiuni ale glandei tiroide), leziuni preneoplazice ale colului uterin, afectiuni ale sanului, la varste mici, de sub 30 ani. Astfel, a colaborat interdisciplinar, ceea ce face si la Sanconfind cu o mai mare usurinta, avand la dispozitie serviciile de suport pentru medicul ginecolog. Pacientelor noastre le este acum mai usor sa se adreseze in acelasi loc catre mai multe specialitati medicale pentru rezolvarea problemelor de sanatate: consult endocrinologic, suport psihologic, analize de laborator, examinari ecografice si mamografice, esteodensitometrii, recuperare medicala etc.

 

O educatie medicala de baza pentru fiecare dintre noi este importanta pentru a avea un stil de viata sanatos.